Η δίαιτα και οι γυμναστηριακές συνήθειες του Salt Bae.

Έχοντας περάσει και εσύ κάποια στιγμή από το Instagram του Nusret Gökçe αποκλείεται να μην έχεις παρατηρήσει κάποια πράγματα: Μπριζόλες, ρίψη αλατιού με την χαρακτηριστική κίνηση-μαϊντανό πια, λευκά t-shirt. Και ασφαλώς τη γραμμωμένη σιλουέτα του Salt Bae.

Πέρα από το να είναι νόστιμα τα κρέατά του, ο Nusret φροντίζει αρκετά και τον εαυτό του και για πρώτη φορά αποκάλυψε όλες εκείνες τις συνήθειες που τον βοηθούν σε αυτό.

i
Συγκεκριμένα, ο Τούρκος εντρεπρενέρ του παϊδακίου μοιράζει προσεκτικά τα γεύματά του μέσα στην ημέρα. Για πρωινό επιλέγει πλιγούρι βρώμης, βραστά αυγά (κυρίως το ασπράδι) με ντομάτα και τυρί και μόλις μία φέτα ψωμί του τοστ. Στα κυρίως γεύματά του πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η πρωτεΐνη του κόκκινου κρέατος, την οποία πλαισιώνει αποκλειστικά με λαχανικά, ενώ στα μεσοδιαστήματα τρώει ξηρούς καρπούς, κυρίως καρύδια.


Τη διατροφή του, ο Nusret την πλαισιώνει με αρκετή γυμναστική. Προτιμά το kickboxing και τις ασκήσεις που χρησιμοποιούν το βάρος του σώματος, ενώ προπονείται αρκετά και με σχοινιά. Σε πιο χαλαρές ημέρες πηγαίνει και για ποδόσφαιρο με τους φίλους του.

Για το μόνο πράγμα που μετανιώνει όσον αφορά την καθημερινή του ρουτίνα, είναι πως δεν προλαβαίνει να κοιμηθεί αρκετά. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο ύπνος του με το ζόρι φτάνει τις 5 ώρες καθημερινά.
 
Top