Το αν το "κρεβάτι" αποτελεί τη μοναδική μορφή...
απιστίας ή την κορύφωση αυτής, το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο δείγμα απάτης στη λίστα που έχει μέσα από se xting, φιλί ή ακόμα και στοματικό (για κάποιους αυτό το τελευταίο δεν θεωρείται κέρατο, ΧΑ) αποτελεί μια συζήτηση που κατά καιρούς πολλοί έχουμε κάνει μεταξύ αστείου και σοβαρού. Αλήθεια, τα αρσενικά τι πιστεύουν; Είναι το φιλί απιστία;


Οι έρευνες που έχουν θέσει το ερώτημα μέχρι σήμερα, στην πλειοψηφία τους δείχνουν πως τα 2 φύλα προσεγγίζουν (και) αυτό το θέμα κάπως διαφορετικά, ή έτσι λένε τέλος πάντων, μέχρι να τους συμβεί, είτε ως "θύτες" είτε ως "θύματα".Οι γυναίκες είναι πιο απόλυτες στο ότι ναι, το να ξενοφιλιέται ο σύντροφός τους είναι απιστία και ως τέτοια θα πρέπει να τιμωρηθεί. Οι άντρες πάλι, αν όχι όλοι, ένα αρκετά υπολογίσιμο ποσοστό είναι της άποψης πως τα φιλιά στα χείλη άλλων γυναικών δεν συνεπάγεται προδοσία. Μμμμάλιστα.

Ενδεικτική μελέτη είναι εκείνη της μη κερδοσκοπικής συμβουλευτικής οργάνωσης Relate & Relationship Scotland, η οποία πραγματοποίησε γκάλοπ σε δείγμα 5.000 ατόμων. Το 19% των αντρών που ερωτήθηκαν δεν κρίνουν την ανταλλαγή παθιασμένων φιλιών ως απιστία, ενώ το 22% του ίδιου φύλου έχει παρόμοια άποψη για την ανταλλαγή μηνυμάτων ερωτικού περιεχομένου με τρίτο πρόσωπο, ακόμα κι αν το sexting έχει μέσα και βιντεοκλήση.

Τη μεγαλύτερη εντύπωση όμως στη συγκεκριμένη έρευνα κάνει το ότι η πιο κτητική και απόλυτη ηλικιακή ομάδα είναι οι νέοι 16-24, άντρες-γυναίκες, οι οποίοι σε ποσοστό 41% δηλώνουν πως το φλερτ είναι απιστία. Ε, λογικά μεγαλώνοντας όλα γίνονται κάπως πιο σχετικά.
 
Top