Η μικροσκοπική πρώην πορνοστάρ συνεχίζει να δέχεται απειλητικά για τη ζωή της μηνύματα από τους εξτρεμιστές 
ισλαμιστές μερικά εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα γραφικά. H διάσημη πρώην πορνοστάρ Mia Khalifa έχει βρεθεί εδώ και καιρό στο στόχαστρο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) για τον ασυμβίβαστο τρόπο ζωής της, καθώς επεδίωξε καριέρα στη βιομηχανία του πορνό και εμφανίστηκε σε ερωτικές περιπτύξεις φορώντας χιτζάμπ, μια επιλογή που εξόργισε αμέτρητους φανατικούς παγκοσμίως.
Όπως καταγγέλλει η μικροσκοπική (ύψους μόλις 1,57) Λιβανέζα, συνεχίζει να δέχεται απειλητικά για τη ζωή της μηνύματα από τους εξτρεμιστές ισλαμιστές, μερικά εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα γραφικά.

Η πρώην πορνοστάρ αναφέρει ότι μέλη του ISIS της αποστέλλουν διαδικτυακά επεξεργασμένες εικόνες στις οποίες εμφανίζεται αποκεφαλισμένη. Ωστόσο όπως τόνισε, αρνείται να ενδώσει στον φόβο που θέλουν να της προκαλέσουν: «Επεξεργάστηκαν ψηφιακά φωτογραφίες μου και με εμφάνισαν αποκεφαλισμένη, απειλώντας με ότι οι εικόνες αυτές θα γίνουν πραγματικότητα. Με ανησυχεί το γεγονός αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω, γιατί δεν πρέπει να δείξω αδυναμία. Αυτό ακριβώς επιδιώκουν» είπε η Khalifa. «Προσπαθώ να το αφήσω πίσω μου αλλά μετά από λίγο δεν γίνεται να μη σε επηρεάσει» συνέχισε.
 

«Όταν ξεκινάς την καριέρα σου έχοντας το Ισλαμικό Κράτος να σε απειλεί με αποκεφαλισμό, πολύ λίγα πράγματα μπορούν να σε τρομάξουν στην πορεία» κατέληξε.
Η 24χρονη Λιβανέζα, η οποία διαμένει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει σταματήσει την κινηματογραφική της καριέρα και πλέον ασχολείται επαγγελματικά με τον αθλητισμό, ενώ έχει 1.780.000 ακολούθους στο Twitter.

 
Top