Πολλές σχέσεις, τελειώνουν λόγω διαφοράς επιπέδου ωριμότητας. Ενώ, ο ένας μπορεί να κάνει σχέδια για το μέλλον, ο άλλος μπορεί να ανησυχεί για το πότε θα πάρει το νεότερο video game. Η ωριμότητα συμβαίνει σε διαφορετική ηλικία για τον καθένα.

Ακριβώς επειδή ο σύντροφός σας βρίσκεται στην ίδια ηλικία με σας, δεν σημαίνει ότι είστε εξίσου ώριμοι.

Ένας ώριμος άνδρας, ποτέ δεν θα κάνει αυτά τα επτά πράγματα:

1. Ένας ώριμος άνθρωπος δεν θα τρέξει μακριά από τα προβλήματά του

Όταν ένα αγόρι φθάνει σε ηλικία ωριμότητας, αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι το να κλείνεται στο δωμάτιό του και να κρύβεται από τον κόσμο, δεν διορθώνει τίποτα. Ένας ώριμος άνδρας ξέρει, ότι ο καλύτερος τρόπος για να λύσει ένα πρόβλημα είναι να το αντιμετωπίσει κατά μέτωπο και να βρει μια λύση. Δεν τρέχει μακριά από τα προβλήματά του, αλλά ασχολείται μαζί τους.



2. Ένας ώριμος άνθρωπος δεν θα σας επικρίνει

Ένας άνθρωπος που αγαπά αληθινά, ποτέ δεν θα σας επικρίνει. Είτε πρόκειται για την εμφάνισή σας, το βάρος σας, τη δουλειά σας, ή τις ελπίδες και τα όνειρά σας. Ένας ώριμος άνδρας είναι υποστηρικτικός. Ποτέ δεν θα σας ρίξει για χάρη της δικής του ικανοποίησης. Θα θέλει να είστε ευτυχισμένη.

3. Ένας ώριμος άνθρωπος δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά του

Ένας ώριμος άνδρας ξέρει ότι το να δείχνει τα συναισθήματά του, δεν είναι σημάδι αδυναμίας. Είναι σημάδι της ανθρώπινης ύπαρξης, του να είσαι ανοικτός και ευάλωτος. Δεν πιστεύει ότι μειώνεται ως άνδρας, επειδή αποκαλύπτει ότι σας αγαπά ή μοιράζεται τα συναισθήματά του.


4. Ένας ώριμος άνθρωπος δεν θα σας κάνει να νιώσετε ανεπιθύμητη

Η οικογένεια και οι φίλοι είναι σημαντικοί, αλλά ένας ώριμος άνθρωπος δεν θα σας κάνει να νιώσετε σαν να μην αποτελείτε προτεραιότητα. Αντ’ αυτού, θα προσπαθήσει να σας συμπεριλάβει. Θα σας γνωρίσει στην οικογένειά και τους φίλους του και θα ενθαρρύνει τη σχέση.

5. Ένας ώριμος άνδρα θα σας σέβεται

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να σέβεσαι σε μια σχέση. Ένας ώριμος άνδρας ποτέ δεν θα σας βάλει χέρι. Δεν θα ξεπεράσει τα όρια σας και δεν θα κάνει πλάκα με τις πεποιθήσεις σας. Θα σέβεται το χώρο σας και τα συναισθήματά σας. Ξέρει ότι μια υγιής σχέση χτίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον σεβασμό.


6. Ένας ώριμος άνθρωπος έχει μια υγιή σχέση με τη μητέρα του

Ένας άνθρωπος που είναι ώριμος, περνάει χρόνο με τους γονείς του. Ο ίδιος, εκτιμά πως φρόντισαν γι’ αυτόν και είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει το ίδιο. Ωστόσο, δεν τους επιτρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις αντί γι’ αυτόν.

7. ‘Ένας ώριμος άνδρας κάνει σχέδια για το μέλλον

Ένας ώριμος άνδρας δεν σκέφτεται μόνο το σήμερα. Μπορεί να ζει στο παρόν, ενώ εξακολουθεί να κάνει σχέδια για το μέλλον. Δεν σπαταλά όλα τα χρήματα που έχει, γιατί συνειδητοποιεί τις συνέπειες. Ξέρει ότι είναι σημαντικό να προγραμματίζεις το μέλλον.

Credit: DavidWofle

fanpage
 
Top