Η Hailey Clauson είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορίτσια της νέας γενιάς του αμερικάνικου modeling και ανήκει σε εκείνη την πολύ εκλεκτή 
ομάδα των top models που δεν μπαίνει σε καλούπια. 


Το πανύψηλο αυτό πλάσμα (1,80) από το Thousand Oaks της Καλιφόρνια, με τα ξανθά μαλλιά, τα εξωτικά μπλε μάτια και το αγαλματένιο κορμί, μόλις στα 22, έχει καταφέρει να γράψει στο βιογραφικό της σημαντικές συμμετοχές σε καμπάνιες (Dsquared2, Jill Stuart, Guess, Gucci, Mavi Jeans κ.ά.), παρά το γεγονός ότι οι πασαρέλες δεν είναι η αδυναμία της.

Η Clauson ξεκίνησε ουσιαστικά την καριέρα της σε ηλικία μόλις 13 ετών όταν πήρε μέρος σε ένα casting που διοργάνωνε στο Los Angeles το διάσημο πρακτορείο Ford. 


Μάλιστα, το Ford ανακάλυψε με την υπογραφή την πραγματική ηλικία της και της έδωσε συμμετοχές σε εφηβικές καμπάνιες όπως των «Wild Fox Couture», «Jag Jeans» και «Forever 21». 

Ένα χρόνο αργότερα, η ξανθιά καλλονή υπέγραψε στο πρακτορείο Marilyn, ανακηρύχτηκε «μοντέλο του μήνα» για την γιαπωνέζικη έκδοση της «Vogue» και τον Σεπτέμβριο του 2010 έκανε την πρώτη της πασαρέλα, μόλις στα 15, στη Νέα Υόρκη, για την εταιρεία «ADAM». 

Ακολούθησε ο οίκος «Zac Posen», ο «Calvin Klein» και από τότε μέχρι δεκάδες άλλοι…
Η Hailey έγινε διάσημη στο ευρύ αμερικανικό κοινό όταν το 2015 πόζαρε για πρώτη φορά για το ετήσιο τεύχος του «Sports Illustrated Swimsuit Issue», ενώ πέρσι φιλοξενήθηκε σε ένα από τα τρία εξώφυλλα του ίδιου περιοδικού. Πέρσι, τέτοια εποχή, η εξαιρετική εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων «Jen’s Pirate Booty» επέλεξε την Hailey για να παρουσιάσει την ανοιξιάτικη κολεξιόν της. 

Την φωτογράφιση έκανε η Αυστραλέζα Zoey Grossman

Απολαύστε κάποιες από τις εικόνες του Lookbook και κάντε υπομονή μέχρι την επόμενη φωτογράφιση της Clauson.










































































 
Top