Ενοχλημένη είναι η Emily Ratajkowski μετά το νέο της εξώφυλλο για γαλλικό περιοδικό
Η Emily Ratajkowski είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην γενιά της, και κάνει φωτογραφίσεις για πολύ γνωστά περιοδικά.

Το μοντέλο φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο και το editorial μόδας του τεύχους Οκτωβρίου του γαλλικού Madame Figaro το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Η ίδια νιώθει πολύ δυσαρεστημένη από το αποτέλεσμα, καθώς δήλωσε πως υπάρχουν μεγάλες αλλαγές και στο πρόσωπό της αλλά και στο σώμα της.

«Όλοι έχουμε ανασφάλειες για τα χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιούν από τα τυπικά πρότυπα ομορφιάς. Εγώ, όπως και πολλοί από εμάς, προσπαθώ κάθε μέρα να ξεπεράσω αυτές τις ανασφάλειες», γράφει στο τελευταίο της ποστ στο Instagram ποστάροντας την αυθεντική φωτογραφία και την τροποποιημένη. «Νιώθω βαθιά απογοητευμένη που βλέπω τα χείλη και το στήθος μου να έχουν παραλλαχθεί σε αυτό το εξώφυλλο».

«Ελπίζω η βιομηχανίας της μόδας να σταματήσει κάποια στιγμή να απορρίπτει όσα μας κάνουν μοναδικούς και να αρχίσει να επαινεί τη μοναδικότητα», έγραψε η Ρατακόφσκι η οποία, στο παρελθόν, ευλογήθηκε πως πολλοί άνθρωποι της μόδας την απέρριπταν επειδή είχε μεγάλο στήθος.


 
Top