H μόδα των choker επανήλθε τις τελευταίες σεζόν, ενώ την τελευταία φορά που θυμάμαι να είναι τα choker στη μόδα πρέπει να ήμουν στο δημοτικό - άντε το πολύ γυμνάσιο. 

Κάπως έτσι, επιβεβαιώνουμε γι' ακόμη μια φορά τη σοφή κουβέντα "η μόδα και οι τάσεις κάνουν κύκλους" κι ερχόμαστε εδώ, με τη βοήθεια ενός απλού και καθημερινού πανέμορφου και στιλάτου κοριτσιού σαν τη Bella Hadid, για να μάθουμε πως ακριβώς μπορούμε να πάμε το choker μας ένα επίπεδο πιο πάνω και να το κάνουμε ένα τσικ πιο ξεχωριστό.



Το κλειδί στην περίπτωση των choker είναι να το διαφοροποιήσεις από τη διπλανή σου, γιατί καλώς ή κακώς, ανά δυο κοπέλες βλέπουμε να κυκλοφορούν τρία choker (δεν ξέρω αν την πιάνεις την υπερβολή, αλλά είναι η πικρή αλήθεια). Με βάση μια άλλη τάση που έκανε την εμφάνιση της στη μόδα, αυτή της προσωποποίησης - ξέρεις, που αρχίσαμε να κοτσάρουμε το αρχικό του ονόματος μας σε τσάντες και τζάκετ - βρήκαμε τον τρόπο που θα κάνουμε το choker μας να φωνάζει "είμαι ξεχωριστό γιατί είμαι της τάδε". Πως; Ε βάζοντας το όνομα μας πάνω του ντε. Έτσι απλά.



Η Bella Hadid που τίμησε τo trend της personalization και του choker σε μια μονάχα εμφάνιση, προτίμησε ένα μαύρο φαρδύ choker, το οποίο είχε γραμμένο το όνομα της με μεγάλα λευκά γράμματα τύπου gothic. Ντάξει, βοηθάει αρκετά και το όνομα της που είναι σύντομο κι ωραίο, αλλά μπορείς κι εσύ είτε να το γράψεις ολόκληρο είτε να βάλεις απλά το αρχικό του ονόματος σου.

Με τι το συνδύασε; Φόρεσε μαύρο skinny τζιν, ένα κορμάκι τύπου lingerie (αυτό που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είναι εσώρουχο ή αν όντως φοριέται κι έξω) κι ένα duster παλτό.

Tip: Με πιασμένα μαλλιά το choker σου θα δείχνει πολύ καλύτερο, γι' αυτό μη διστάσεις να κάνεις έναν κότσο ή μια ψηλή κοτσίδα. Άκου και τη Bella, κάτι ξέρει.

 
Top