Οι άνδρες που κάνουν Yoga αποδεικνύεται πως είναι ιδανικοί σύντροφοι και έχουμε αποδείξεις!

To τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι άνδρες χαιρετούν τον ήλιο και συνειδητοποιούν τα οφέλη για τη φυσική αλλά και πνευματική τους κατάσταση. Ακόμα και οι Maroon 5 κάνουν τα tours τους παρέα μ’ έναν yoga instructor ώστε να είναι ισορροπημένοι πνευματικά και σε κατάσταση zen όσο γυρνάνε από τη μία πόλη στην άλλη.

Αν μέχρι στιγμής δεν έχεις συναναστραεί ερωτικά κάποιον άνδρα που κάνει yoga, ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα μάτια σου και να αρχίσεις να τον ψάχνεις καθώς αποδεικνύεται ότι είναι ιδανικοί σύντροφοι!

Και γιατί το λέμε αυτό; Διάβασε τους 5 λόγους…

Είναι ανοικτοί να δοκιμάσουν νέα πράγματα


Αν δεν το έχεις προσέξει διανύουμε το 2017 αλλά υπάρχουνα όμα γυναίεκς και άνδρες που θεωρούν ΄τοι το να κάνει ένας άνδρας yoga δεν είναι αρκετά «άνδρας». Αυτό το στίγμα είναι απλά γελοίο καθώς οι yogis έχουνα πίστευτη σωματική δύναμη και καλοσχηματισμένους μύες. Αν ένας άνδρας ξεπεράσει τα χαζά στερεότυπα μπορεί να δοκιμάσει νέα πράγματα και αυτό τον καθιστά άμεσα στο 50% των ανδρών που είναι καλύτεροι από το υπόλοιπο 50%
Το σωματικό τους επίπεδο βρίσκεται σ’ άλλο επίπεδο

Οι άνδρες είναι συχνά λιγότερο ευλίγιστοι από ό, τι οι γυναίκες, οπότε αν δεν κάνουν stretch έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα. Οι άνδρες που κάνουν yoga τακτικά είναι σε θέση να οικοδομήσουν τους τις πάνω μυϊκές ίνες, που πρακτικά σημαίνει μεγαλύτερους μυες. Να σημειωθεί πως η yoga αυξάνει το VO2, η οποία είναι η μέτρηση της μέγιστης ποσότητας του οξυγόνου που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης.

Έχουν καλά vibes

Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που αποζητά να βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους με βαριά vibes καθώς η ενέργεια είναι το Α και το Ω για τις ανθρώπινες σχέσεις. Δεν υπάρχει λόγος να βγαίνεις με κάποιον που γκρινιάζει συνεχώς ή που σου χαλάει τη διάθεση. Ένας άνθρωπος που επιδιώκει ενεργά την ισορροπία στο σώμα και το μυαλό του θα φέρει θετικά και ειρηνικλα vibes, τα οποία είναι απίστευτα sexy.

Ξέρουν να ακούν

Όλοι μας θέλουμε να συναναστρεφόμαστε καλούς ακροατές. Η yoga σε βοηθάει στο να ακούς το σώμα σου τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Δεν είναι δεδομένο ότι ένας άνδρας που κάνει yoga θα ακούει συνεχώς μέχρι και την ανάσα που παίρνεις ανάμεσα στις προτάσεις αλλά έχει περισσότερες πιθανότητες από κάποιον που δεν κάνει yoga καθώς οι άνθρωποι που προπονούνται για να ακούν τα σώματά τους και τους εσωτερικούς εαυτούς τους σε καθημερινή βάση έχουν περισσότερες πιθανότητες να ακούν και εσένα!

Δεν ερεθίζονται από ένα δωμάτιο γεμάτο γυναίκες

Δεν είναι μυστικό ότι τα περισσότερα yoga classes είναι 80% γεμάτα με γυναίκες ακι το υπόλοιπο 20% είναι άνδρες. Άλλωστε αρκετοί είναι εκείνοι που θα έλεγαν ότι μία αίθουσα γεμάτη με γυναίκες φτάνει τους άνδρες στα όρια του αυτοελέγχου! Οπότε αν φοβάσαι πως θα κοιτάξει άλλες… δοκίμασε να κάνεις σχέση με κάποιον ήδη εκπαιδευμένο!
 
Top