Πολλά έχουν ακουστεί και συζητηθεί για το παιχνίδι επιβίωσης Survivor που πλέον αποτελεί φαινόμενο και στην Ελλάδα. Συχνά ακούγεται πόσο οι δοκιμασίες φέρνουν στα όρια των αντοχών τους παίκτες και πολλά άλλα...
Η ιστορία των reality shows ξεκινά με το Candid Camera του παραγωγού Allen Funt, που μεταδόθηκε για πρώτη φορά το 1948. Μια κρυμμένη κάμερα πρόδιδε αστείες και περίεργες καταστάσεις ανυποψίαστων πολιτών.
Και αν το Candid Camera χάριζε στιγμές γέλιου, κάποια από τα σύγχρονα ριάλιτι της τηλεόρασης παγκοσμίως βάφτηκαν ακόμη και με αίμα. Πρωταγωνιστές βίωσαν καταστάσεις που τους έφτασαν στα όρια, οπλίζοντάς τους το χέρι, με αποτέλεσμα είτε να δολοφονήσουν είτε να αυτοκτονήσουν.
Δείτε μερικά από αυτά:

The Jenny Jones Show

f3855efafe46d802acc79e0e1b8e18cc
Κανένα θέμα δεν ήταν ταμπού στο ριάλιτι «The Jenny Jones Show». Το πρόγραμμα που παιζόταν στους τηλεοπτικούς δέκτες από το 1991 έως το 2003 έκανε μεγάλες τηλεθεάσεις έχοντας ως άξονά του την εκμετάλλευση των καλεσμένων του που παγιδεύονταν συχνά σε απελπιστικές καταστάσεις.
Το 1995 ένας από τους πρωταγωνιστές του show ονόματι Scott Amedure τόλμησε να αποκαλύψει τον έρωτα και τον κρυφό θαυμασμό του για έναν άλλο άντρα, τον Jonathan Schmitz. Η παρουσιάστρια Jenny Shows βρήκε το κατάλληλο «θύμα» και κάνοντας διάφορες ερωτήσεις έκανε τον ερωτοχτυπημένο Scott να αποκαλύψει τις φαντασιώσεις του με το αντικείμενο του πόθου του.
 
Top