Για την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor μίλησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή “Survivor Πανόραμα”, αποφεύγοντας πάντως να αναφερθεί εκτενώς στις διαφωνίες που είχε με τους συμπαίκτες της στην ομάδα των Διασήμων.

“Το σκεφτόμουν πολλές μέρες για αυτή την απόδραση και ζύγισα πολλά πράγματα μέσα μου. Για τον κάθε άνθρωπο το τι είναι σημαντικό διαφέρει πολύ. Εκτός από όλα τα δύσκολα κομμάτια, το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου”, ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια, που παραδέχθηκε πως η υποστήριξη που έλαβε μέσω Instagram από τον κόσμο μετά την αποχώρησή της τη συγκίνησε και της έδωσε δύναμη.

Όσον αφορά στις σχέσεις της με τους πρώην συμπαίκτες της, αρκέστηκε να πει πως “ο κόσμος έχει κρίση και εγώ εμπιστεύομαι το ένστικτό του. Αυτός είναι ο πρώτος και ο τελευταίος που αποφασίζει και χαίρομαι για αυτό”, ενώ εξομολογήθηκε πως “κάποια στιγμή έφτασα στο αμήν, όπως φάνηκε. Απλά ένιωθα ότι δεν τα έβγαζα με το περιβάλλον”.

Πάντως μίλησε με καλά λόγια για την ομάδα των Μαχητών, εκτιμώντας ότι στην ομάδα τους υπήρχε περισσότερη ειλικρίνεια και αθωότητα, ενώ ξεκαθάρισε πως δε μετάνιωσε για την απόφασή της να μπει στο ριάλιτι: “Έμαθα πολλά πράγματα σε σύντομο χρόνο. Τεράστια σχολή το Survivor”, δήλωσε.

Τέλος, αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την αποχώρησή της από το Survivor: “Έφαγα ό,τι υπήρχε!”.

 
Top