Τα χείλη τραβούν την προσοχή, τα µάτια τονίζονται και τα νοσταλγικά ταξίδια στο παρελθόν εµπνέουν για ανανεωµένες εµφανίσεις.

Γραµµική προσέγγιση και έντονο χρώµα στα βλέφαρα, από την επίδειξη του Salvatore Ferragamo.

Natural make up

Με την Kim Kardashian να απαθανατίζεται απολύτως φυσική στην πρώτη σειρά στο σόου του Balenciaga και την Alicia Keys να επιµένει στην απόφασή της να µη φορά ίχνος µακιγιάζ, το no make up look είχε την τιµητική του πάνω και κάτω από την πασαρέλα. Στους οίκους Isabel Marant, Michael Kors και Proenza Schouler το µακιγιάζ εφαρµόστηκε απλώς για να καλύψει τυχόν ατέλειες, ενώ οι Marni, Antonio Berardi και Vera Wang σµίλεψαν τα ζυγωµατικά προκειµένου να αναδείξουν τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου.


Φον-ντε-τεν Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF10, Estēe Lauder.

Boyish brows

Τα γεµάτα φρύδια παραµένουν κυρίαρχη τάση και το 2017, σύµφωνα µε τον οίκο Luisa Beccaria, απλώς βουρτσίζονται µε ανοδικές κινήσεις, για πιο πλούσιο φινίρισµα. Για να δηµιουργήσετε το τέλειο σχήµα, ακολουθώντας το φυσικό τόξο, απαραίτητα είναι και τα εξειδικευµένα προϊόντα, που παραµένουν σταθερά όλη την ηµέρα –ιδιαίτερα για τους καλοκαιρινούς µήνες– και εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσµα, όπως το Gimme Brow της Benefit, το οποίο γεµίζει τα κενά χαρίζοντας φυσική εµφάνιση.


Gimme Brow Volumizing Fiber Gel, Benefit. —Sephora

Glossy skin

Οι glossy πειραµατισµοί ενδείκνυνται ακόµα και για το καθηµερινό µακιγιάζ. Οι περισσότεροι σχεδιαστές είχαν µια υποψία γυαλάδας στις προτάσεις τους για το καλοκαίρι, όπως το make up µε γυαλιστερό τελείωµα στα µάτια, τα χείλη και την επιδερµίδα, που δηµιούργησε ο Tom Pecheux στο σόου του οίκου Marni. Ξεχωρίζει η τάση στον Giorgio Armani, όπου η λαµπερή επιδερµίδα συνδυάζεται µε smokey µάτια και χείλη σε ροζ-δαµασκηνί gloss, διά χειρός Linda Cantello.


Glow Palette, Bobbi Brown. —Attica Golden Hall

Red lips

Τα άχρωµα χείλη δίνουν τη θέση τους στις ακαταµάχητες κόκκινες αποχρώσεις. Η Gigi Hadid προτίµησε το απλό κόκκινο και το συνδύασε µε µίνιµαλ µακιγιάζ και surfer κυµατισµούς στα µαλλιά στην πασαρέλα του Giambattista Valli, και βγήκε νικήτρια. Σε µεγάλη ποικιλία αποχρώσεων, από ανοιχτές, γήινες, έως και το βαθύ µπορντό –µε το κλασικό κόκκινο να κλέβει την παράσταση–, κραγιόν, µολύβια και gloss βάζουν τα χείλη στο επίκεντρο. Οι βελούδινες υφές τους γλιστρούν τέλεια χαρίζοντας απόλυτη άνεση και θεαµατική λάµψη που διαρκεί, ενώ το προηγµένο σύστηµα µικροχρωστικών και φυσικών ελαίων εγγυάται σταθερό και οµοιόµορφο χρώµα µε ένα µόνο πέρασµα.




Μολύβι χειλιών Rouge Gradient Lip Shadow Duo (Νο 975 Red), Dior

Kitten eyeliner

Πιο ντελικάτο από το cat eye, το eyeliner αποκτά µάκρος χαρίζοντας ένα kitten-like εφέ. Οι make up artists επέλεξαν µαύρα liner και µικρά πινέλα µε γωνίες για να εφαρµόσουν απαλές γραµµές στο κινητό βλέφαρο και στις έξω γωνίες των µατιών, σε συνδυασµό µε µαύρη µάσκαρα για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσµα. Ο οίκος Elie Saab είναι µεταξύ αυτών που υποτάχθηκαν στη γοητεία των παιχνιδιάρικων και καλοσχηµατισµένων eyeliner, που χαρίζουν αισθησιακό, απόλυτα θηλυκό αποτέλεσµα.


Grandiôse Liner, Lancôme.

Τα μακιγιάζ - τάσεις


Γραµµική προσέγγιση και έντονο χρώµα στα βλέφαρα, από την επίδειξη του Salvatore Ferragamo.


Marni


Luisa Beccaria


Elie Saab


Giambattista Valli


Giorgio Armani





Βασιλική Παπαγεωργίου

Περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ

PHOTOS: Y.VLAMOS








Πηγή: joytv.gr | Tο διαβάσαμε εδώ
 
Top