Τρίχες, ξέρω. Αλλά τα μαλλιά μας είναι μεγάλο θέμα για εμάς τις beautoκολλημένες. Και πρέπει πάντα να συμβαδίζουμε με τις τάσεις, σωστά; 

Είτε έχεις μακριά, είτε κοντά, σου έχουμε ιδέες και προτάσεις για να εμπνευτείς για τα ανοιξιάτικα looks σου.

Κοντό με φράντζα ΚΑΙ πλαϊνή χωρίστρα. Τρία statements σε ένα look.



Διπλές και τριπλές πλεξίδες. Γιατί αν το κάνεις, αξίζει και να το παρακάνεις. Άσχετο αλλά you get the point.



Wet look. Για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα του καλοκαιριού. Μόνο πρόσεξε μην το παρακάνεις. Θέλεις αποτέλεσμα που θα φαίνεται βρεγμένο, όχι άλουστο.



Αλογοουρές με ένα twist. Θα είναι στον τρόπο που θα τις δέσεις; Θα είναι στο τελείωμα; Μια ευφάνταστη λεπτομέρεια κάνει ενδιαφέρουσα ακόμα και την πιο βαρετή κοτσίδα.



Κοτσίδες με grunge αέρα. Με έντονο κρεπάρισμα, υφή και boho χαρακτήρα. Το τέλειο χτένισμα για τα πρωινά που βαριέσαι να κουνηθείς. Ή δεν προλαβαίνεις.



Έντονοι κυματισμοί. Ή «μαλλιά παραλίας». Τα λατρεύεις και το ξέρουμε. Ένα spray με αλατόνερο είναι ο τέλειος σύμμαχος, στην προκειμένη.



Μακρύ καρέ, ή αλλιώς «lob» (long bob). Το τέλειο για εσένα που θέλεις ένα κουρεματάκι αλλά δε θέλεις να τα κάνεις και «αγορίστικα».



Pixie cut για τις νεραϊδούλες στην ψυχή! Αν μπορέσεις να το υποστηρίξεις θα σου δώσει τόσο στυλ που ούτε εσύ δε θα το πιστεύεις.



Το τέλειο καρέ. Ανήκει στην Emma Stone και το έχουμε ερωτευτεί. Και για να μη νομίζεις ότι τα κοντά μαλλιά δεν παίρνουν από styling, το κυματιστό στυλ της είναι τρανή απόδειξη.



Ξεκίνησε πριν δύο χρόνια και κατάφερε να παραμείνει. Τα παστέλ μαλλιά είναι τάση και μάλιστα hot. Θα το τολμήσεις άραγε;


 
Top